viernes, 12 de diciembre de 2008

EL PAVELLÓ POLISPORTIU “ OLIMPICS DE LLEIDA”


EL PAVELLÓ POLISPORTIU “OLIMPICS DE LLEIDA”

El molt reivindicat polisportiu pel Secà de Sant Pere, es va fen realitat. Es compleixen més de vint anys des que el barri va fer la seva primera sol·licitud. L’any 2008, va ser la data de l’execució del projecte, i és a 2009 que es preveu la realització de l’obra. Això es desprèn de la creació d’una partida pressupostària per part de l’Ajuntament de Lleida per 4.000.000 d’euros

El passat 4 de desembre va ser notícia la presentació dels pressupostos municipals per al 2009, on era inclosa aquesta partida de diners (s’adjunta còpia del Diari Segre). A més la injecció econòmica de 22,5 milions d’euros que donarà el Govern d’Espanya al municipi de Lleida per a combatre l’atur, garanteix la seva construcció.

Aquest pavelló donarà un servei per al nostre barri i també per als nostres veïns de Balafia, amb els quals compartirem el mateix, a més d’amb tota la ciutat quan així fos menester.

Una vegada acabat, haurà de donar-se-li un nom. Fins a ara hem considerat que el nom era una qüestió secundària.

No hem volgut repartir la pell de l’ós abans de ser caçat i hem centrat el nostre objectiu en la consecució del pavelló. Ara, mentre es fan els preparatius per a l’inici de l’obra, és hora de realitzar propostes . La Junta de l’Associació de Veïns, el 25 d’Agost passat, amb motiu de l’obtenció d’una medalla d’or en les Olimpíades d’un ciutadà de Lleida i veí del Secà de Sant Pere, SAUL CRAVIOTTO, del que aquest barri se sent orgullós, i amb el seu suport, es va proposar que s'anomenés OLIMPCS DE LLEIDA, perquè amb aquest nom es recordava a tots els esportistes de la ciutat, passats, presents i futurs, deixant al marge altres propostes vingudes de l’exterior de l’Associació i de fora del secà de Sant Pere, que l’única cosa que pretenien era el de rendir un culte personal, que rallava el límit de l’acte d’idolatria.

Lleida, 11 de desembre de 2008-12-09


Fco. Craviotto
http://www.craviotto-opinion.com/

No hay comentarios: